Celicna rolo vrata

Ste-Mark

stemark

Čelična rolo vrata

Rade se od nerđajuceg čelika, koji se može plastificirati ili ostati neplastificiran. Jednostavan i postojan proizvod, koji štiti Vašu imovinu. Rolo vrata modernih boja, ekonomična, dizajnirana da ulepšaju otvor na Vašoj garaži, hali, lokalu, ali i da zaštite Vaš objekat.

Čelicna rolo vrata su jaka, sigurna, pouzdana i ekonomična, Štite od svakog oblika udara na Vaš stambeni ili poslovni prostor. Celicna rolo vrata i garažna vrata mogu biti automatizovana, možete ih otvarati na daljinski prekidač ili ključ bravu. Izbor je Vaš! Jačina opruga je obračunata prema dimenziji vrata i kombinuje se sa dobošima, elektromotorom i uz duple specijalizovane sef ili obične brave za rolo vrata čini Vaša vrata sigurnim i jednostavnim za upravljanje.
Celična rolo vrata se koriste za zaštitu lokala, garaža, hala, magacina, vrata i proizora na stambenim objektima. Čelična rolo vrata su jednostavan, ali kvalitetan i postojan proizvod, koji može da zadovolji sve vrste klijenata i zatvori različite prostore, prvenstvena svrha rolo vrata je zaštita Vaše imovine.

kvalitet koji daje komfor i luksuz vasim sigurnosnim celicnim vratima


Rolo vrata rade na principu opruga, koje Vam pomažu da lakše otvorite vrata. Opruge su različitih dimenzija shodno težini rolo vrata, uz opruge u sastavu našeg mehanizma su i doboši, standardne brave ili sef brave za rolo vrata.

Nasi Radovi


Kontaktirajte Nas!