Čelična rolo vrata se rade od nerđajuceg čelika, koji se može plastificirati ili ostati neplastificiran. Jednostavan i postojan proizvod, koji štiti Vašu imovinu. Rolo vrata modernih boja, ekonomična, dizajnirana da ulepšaju otvor na Vašoj garaži, hali, lokalu, ali i da zaštite Vaš objekat.

Čelicna rolo vrata su jaka, sigurna, pouzdana i ekonomična. Štite od svakog oblika udara na Vaš stambeni ili poslovni prostor. Čelična rolo vrata i garažna vrata mogu biti automatizovana, možete ih otvarati na daljinski prekidač ili ključ bravu. Izbor je Vaš! Jačina opruga je obračunata prema dimenziji vrata i kombinuje se sa dobošima, elektromotorom i uz duple specijalizovane sef ili obične brave za rolo vrata čini Vaša vrata sigurnim i jednostavnim za upravljanje.

Čelična rolo vrata se koriste za zaštitu lokala, garaža, hala, magacina, vrata i proizora na stambenim objektima. Čelična rolo vrata su jednostavan, ali kvalitetan i postojan proizvod, koji može da zadovolji sve vrste klijenata i zatvori različite prostore. Prvenstvena svrha rolo vrata je zaštita Vaše imovine.

Rolo vrata rade na principu opruga, koje Vam pomažu da lakše otvorite vrata. Opruge su različitih dimenzija, shodno težini rolo vrata. Uz opruge u sastavu našeg mehanizma su i doboši, standardne brave ili sef brave za rolo vrata.